Klusser inhuren Deventer

Wil je een klusser inhuren voor klussen in Deventer? Of zoek je een klusser omdat je in de buurt woont van Deventer? Trek de Facet Werkt Klusbrigade aan de mouw! Bij Facet Werkt klussen we wat af. We willen ook graag jou tot dienst zijn. Ons team staat klaar om al jouw klussen uit handen te nemen. Wil je een klusser inhuren die ook nog eens maatschappelijk betrokken is? Dan moet je al helemaal bij Facet Werkt zijn.

Open voor allerlei klussen

Maatschappelijk betrokken

Een klusser inhuren in de omgeving van Deventer? Wat maakt de Facet Werkt Klusbrigade nou anders dan andere klussers uit de regio? Voornamelijk onze maatschappelijke betrokkenheid. We laten deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen. Dat doen we allemaal in samenwerking met EEGA Groep. Deze deelnemers bieden wij werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek. De deelnemers krijgen het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van de deelnemers.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Heeten | Wat doet een klusjesman I Klusser inhuren Werkt

Van timmerwerk tot een vloer leggen: wij zijn er voor je!

Facet Werkt is een klusbrigade waar jij een goed gevoel aan overhoudt. We maken de mooiste producten in Deventer en omstreken. Wil je een klusser inhuren voor bijvoorbeeld timmer-, schilder- of behangwerk? We helpen je graag! Wij leveren maatwerk, vooral op het gebied van houtbewerking. Zo maken wij onder andere kozijnen, wanden, meubels, terrassen, borrelplankjes en trappen.

Voordelen van een klusser inhuren

Het inschakelen van een klusser heeft de nodige voordelen. Vaak zijn kluswerkzaamheden meer werk dan je in eerste instantie denkt, ook de kleine klusjes. Met een klusser wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de ervaring van de klusjesman verlopen de kluswerkzaamheden bovendien een stuk sneller, zo bespaar jij tijd en kun jij je gewoon bezighouden met andere dingen terwijl onze Klusbrigade jouw klusjes oplost.

Klusser inhuren Deventer

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!