Allround klusjesman gezocht Apeldoorn

De specialisten uit Deventer en omgeving

Alles is mogelijk bij de Klusbrigade

Kleine en grote klussen: we gaan alle uitdagingen aan. Dat doen we samen mét jou, want we vinden belangrijk om het mooiste resultaat te behalen. Dat kunnen we niet zonder jouw mening. Kwaliteit staat dan ook ver boven kwantiteit. Facet Werkt is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer. Samen zorgen we voor buitengewone ontwikkelingen.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Apeldoorn | Allround klusjesman gezocht Deventer

Maatschappelijke betrokkenheid voorop

Ons team gelooft erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden geven we deelnemers de kans om zich binnen Facet Werkt te ontwikkelen. Zo helpen ze met de dagelijkse werkzaamheden. Onze medewerkers bieden de deelnemers werkbegeleiding, want wij vinden dat iedereen recht heeft op een mooie en leerzame werkplek. Zo krijgen deelnemers het gevoel voor een echt bedrijf te werken en halen onze vaste medewerkers energie uit hun aanwezigheid. Allround klusjesman gezocht Apeldoorn die ook nog maatschappelijk betrokken is? Zoek niet verder en kies voor de Klusbrigade van Facet Werkt.

Redenen om te kiezen voor een allround klusjesman

Er zijn genoeg redenen om een allround klusjesman in te schakelen. Zo worden de werkzaamheden door onze Klusbrigade uitgevoerd. Jij hoeft er dus geen tijd in te steken en kan je bezighouden met andere dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden, door de ervaring van de klussers, een stuk sneller uitgevoerd. Kwaliteit staat dan ook voorop. Om niet te vergeten: je geeft onze medewerkers én onze deelnemers een mooie en nieuwe uitdaging!

Allround klusjesman gezocht Apeldoorn

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!