Email:
info@facetwerkt.nl

Telefoon
0570 – 63 84 70

Facet Werkt: jouw klusbrigade!

Levertijd, bezorgopties en verzendkosten van producten

Ja, in afstemming met Facet Werkt wordt een afleverdatum afgesproken.

Dit verschilt per product. Op werkdagen wordt binnen 24 uur contact opgenomen om de leverdatum te bespreken.

Tot 10 kilometer van onze locatie in Deventer bezorgen we persoonlijk aan huis. Woon je verder? Dan versturen we het product per post/koerier. Het is ook mogelijk om het product op locatie op te halen.

Betalingen

Dit kan alleen per factuur. We nemen hiervoor contact met je op na de bestelling. Deze factuur versturen we na bestelling.

Nee, hier zit geen maximum aan. Op werkdagen wordt binnen 24 uur contact opgenomen om af te stemmen over de aantallen.

Garantie

Je hebt bij ons wettelijke garantie. Dit betekent dat je altijd recht hebt op een goed product.

Overig

Alle producten zijn op wens (kleur, afmetingen, materiaal) te laten maken.

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!