Allround klusjesman gezocht Arnhem

Facet Werkt

Schilderen, timmeren en meer…

Onze specialisten gaan graag de uitdaging aan. Onze specialisten leveren kwaliteit. Dit geldt voor alle opdrachten. Wil je graag een nieuwe vloer leggen in huis, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Facet Werkt uit Deventer komt je helpen. Zowel voor particuliere als voor zakelijke opdrachtgevers voeren we klussen uit. Zo onderhouden we bijvoorbeeld ook gebouwen en terreinen. Ben je op zoek naar een klusbedrijf dat ook facilitaire werkzaamheden uitvoert? Bij Facet Werkt zit je goed! Samen gaan we op zoek naar de beste en mooiste resultaten. Dit bereiken we aan de hand van al jouw wensen.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Epe | Allround klusjesman gezocht Arnhem

Facet Werkt: voor íédereen

Wij, als Klusbrigade, vinden dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Onze Klusbrigade biedt deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Deelnemers krijgen hierdoor de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Aan motivatie, gedrevenheid en humor geen gebrek!

Allround klusjesman gezocht Arnhem: de voordelen

Een klusjesman inhuren: er zitten allerlei voordelen aan verbonden. Allereerst wordt de klus uitbesteed. Jij hoeft de werkzaamheden dus niet meer uit te voeren en kan je bezighouden met andere dingen. Door de ervaring en kennis van de klusser wordt de klus een stuk sneller uitgevoerd. Tot slot weet je zeker dat de klus goed geklaard wordt!

Allround klusjesman gezocht Arnhem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!