Allround klusjesman gezocht Bathmen

De Klusbrigade uit de buurt

Uitdagingen: daar houden we van!

Facet Werkt houdt van nieuwe uitdagingen. We krijgen er energie van, leren nóg meer en maken nog meer mensen blij met onze resultaten. Dat is waar we voor gaan én staan. We voeren klussen uit voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers uit. Denk bijvoorbeeld aan klussen voor vastgoedbeheerders: onze Klusbrigade houdt zich bezig met het onderhouden van hun gebouwen en terreinen.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Wesepe | Allround klusjesman gezocht Bathmen

Maatschappelijk betrokken voorop

We werken met iedereen en voor iedereen. We vinden dan ook dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Samen bieden we deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen deelnemers de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Hier kunnen ze hun creativiteit en motivatie helemaal kwijt.

Allround klusjesman gezocht Bathmen: dit zijn de voordelen

Allround klusjesman gezocht Bathmen? Goed nieuws, want daar zitten veel voordelen aan. Ten eerste besteed je de klus aan ons uit. Wij voeren de werkzaamheden uit, terwijl jij je bezighoudt met andere dingen. Daarbij nemen we voorafgaand alle wensen met jou door. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Tot slot worden de werkzaamheden, door de ervaring van onze Klusbrigade, een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!