Allround klusjesman gezocht Brummen

Facet Werkt: jouw Klusbrigade

Van schilderen tot installeren…

Uitdagingen: daar houden we van! We gaan ze graag aan. Het geeft ons nieuwe energie en leren ervan: win-winsituatie, toch? Uiteraard gaan we voor het beste resultaat. Onze Klusbrigade komt zowel kleine als grote opdrachten uitvoeren. We werken daarnaast voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Zo voeren we bijvoorbeeld ook klussen uit voor vastgoedbeheerders: we onderhouden hun terreinen en gebouwen. Heb jij een klus liggen waar je graag hulp bij wilt gebruiken? Overweeg dan onze specialisten.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Maatschappelijk betrokken: iedereen is welkom

Wij, als Facet Werkt, vinden dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Facet Werkt biedt deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Deelnemers krijgen hierdoor de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Met hun gedrevenheid, motivatie en gevoel voor humor komen we samen tot prachtige resultaten. Allround klusjesman gezocht Brummen of omgeving die ook nog maatschappelijk betrokken is? Kies voor Facet Werkt!

Allround klusjesman gezocht Brummen: alle voordelen

Een klusjesman inhuren: daar zitten veel voordelen aan. Allereerst besteed je de klus uit. Jij hoeft de klussen dus niet meer uit te voeren en kan je bezighouden met andere dingen. Daarbij nemen we voorafgaand alle wensen met jou door. Hierdoor komen we samen tot het beste resultaat. Tot slot worden de klussen, door de ervaring van onze klussers, een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Brummen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!