Allround klusjesman gezocht Deventer

Jouw Klusbrigade uit Deventer

Geen uitdaging uit de weg

Nieuwe uitdagingen: die gaan we graag met jou aan! Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Zo werken we bijvoorbeeld voor vastgoedbeheerders. We onderhouden niet alleen panden, maar ook terreinen. Bovendien voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit. Kwaliteit vinden we enorm belangrijk. Samen met onze deelnemers halen we alles uit de kast om een fantastisch resultaat neer te zetten.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Apeldoorn | Allround klusjesman gezocht Deventer

In het middelpunt: maatschappelijke betrokkenheid

Hoog op ons lijstje met prioriteiten staat maatschappelijke betrokkenheid. We geloven als Klusbrigade dat iedereen een leuke werkplek verdient. Om deze reden bieden we, in samenwerking met EEGA Groep uit Deventer, mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een mooie werkplek binnen ons bedrijf. We laten deelnemers ons helpen met alle werkzaamheden binnen Facet Werkt. Kijken naar de dingen die wél mogelijk zijn. Onze deelnemers krijgen het gevoel om voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze medewerkers veel energie halen uit hun aanwezigheid. Maatschappelijk betrokken, allround klusjesman gezocht Deventer? Dan ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres.

Allround klusjesman inhuren: de voordelen

Een allround klusjesman gezocht Deventer of in de omgeving van Deventer? Dat doe je goed! Er zitten veel verschillende voordelen aan. Schakel je Facet Werkt in, dan voeren wij uiteraard de kluswerkzaamheden voor je uit. Zo kun jij je bezighouden met andere dingen. Ook worden de kluswerkzaamheden sneller uitgevoerd. Door de ervaring van onze specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd. Tot slot geef je niet alleen onze medewerkers een mooie uitdaging: ook onze deelnemers krijgen er een fantastisch project bij! Genoeg redenen om Facet Werkt in te schakelen.

Allround klusjesman gezocht Deventer

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!