Allround klusjesman gezocht Diepenveen

Facet Werkt

Van timmerwerk tot schilderwerk

Onze specialisten gaan graag de uitdaging aan. Kwaliteit leveren vinden we enorm belangrijk. Dit geldt voor alle opdrachten. Wil je een nieuwe vloer laten leggen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het schilderen van jouw huis? De Klusbrigade uit Deventer komt je helpen. Zo leveren we maatwerk op het gebied van houtbewerking. We creëren kozijnen, meubelen, borrelplanken en vogelhuisjes. We voeren klussen uit voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ook voor facilitaire werkzaamheden ben je bij Facet Werkt aan het juiste adres.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Diepenveen | Allround klusjesman gezocht Epe

Maatschappelijke betrokkenheid

Iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt: dat is wat wij vinden! Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Wij bieden deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Hierdoor krijgen deelnemers de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. De energie en motivatie spat er vanaf en dat is precies wat onze medewerkers er zo leuk aan vinden!

De voordelen van allround klusjesman gezocht Diepenveen

Een klusjesman inhuren: daar zitten meer voordelen aan dan je denkt. Zo worden de klussen uitgevoerd door iemand anders. Jij hoeft er geen tijd en energie in te steken. Je kunt je dus bezighouden met andere dingen. Bovendien worden de werkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van onze specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd. Om niet te vergeten: je geeft onze deelnemers én onze medewerkers weer een mooie uitdaging.

Allround klusjesman gezocht Diepenveen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!