Allround klusjesman gezocht Eefde

Facet Werkt: ook in Eefde

Schilderen, installeren en meer…

Timmerwerk, montage, schilderwerk, behangwerk en nog veel meer! We kunnen het allemaal. Onze specialisten helpen je bij het leggen van een nieuwe vloer of het installeren van een nieuwe schutting. Benieuwd naar onze diensten? Bekijk ze hier! Facet Werkt is er voor kleine en grote klussen. Zo werken we voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers. Neem bijvoorbeeld vastgoedbeheerders: we onderhouden voor hun gebouwen en terreinen. Zoek je specialisten voor facilitaire werkzaamheden? Ook dan zijn wij van de partij!

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Eefde

Iedereen is welkom bij Facet Werkt

Een kans op de arbeidsmarkt? Wij vinden dat iedereen dit verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Dit doen we samen met EEGA Groep uit Deventer. Zij ondersteunen ons hierbij. Onze Klusbrigade biedt deelnemers werkbegeleiding én een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Deelnemers krijgen hierdoor de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Niet alleen leren ze meer over het vak, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Allround klusjesman gezocht Eefde die ook nog maatschappelijk betrokken is? Kies dan voor Facet Werkt!

Allround klusjesman gezocht Eefde: de voordelen

Allround klusjesman gezocht Eefde? Daar zitten veel voordelen aan vast. Zo besteed je de klus uit. Jij hoeft geen rekening meer te houden met de werkzaamheden. Voorafgaand nemen we bovendien alle wensen met jou door. Zo bereiken we samen het mooiste resultaat. Tot slot worden de klussen, door de ervaring van de Klusbrigade, een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Eefde

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!