Allround klusjesman gezocht Eerbeek

Jouw specialist in Eerbeek

Monteren, installeren en meer…

Of het nu gaat om behangwerk, vloeren leggen of timmerwerk: we kunnen het allemaal. Onze specialisten gaan altijd voor het beste resultaat. Facet Werkt helpt je bij alle kleine en grote klussen. Daarbij gaan we voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan de slag. Wat voor klussen we voor zakelijke opdrachtgevers uitvoeren? Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van gebouwen en terreinen. Tot slot zijn we ook in te schakelen voor facilitaire werkzaamheden.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Eerbeek | Allround klusjesman gezocht Zutphen

Facet Werkt = maatschappelijk betrokken

Allround klusjesman gezocht Eerbeek die ook nog maatschappelijk betrokken is? Wij vinden dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Zo laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt deze processen. Wij bieden deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Deelnemers krijgen hierdoor de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Met hun gedrevenheid, motivatie en gevoel voor humor komen we samen tot prachtige resultaten.

Allround klusjesman gezocht Eerbeek: de voordelen op een rijtje

Ben jij gewoonweg niet zo handig of heb je er geen tijd voor? Dan kan een klusjesman een hele uitkomst zijn! Zo hoef jij de werkzaamheden niet uit te voeren en kan jij je bezighouden met andere prioriteiten. Om het beste resultaat te behalen, nemen onze specialisten vooraf alle wensen met jou door. Zo weten beide partijen wat ze kunnen verwachten. Uiteraard zorgen wij voor al het materiaal. Door de ervaring van onze Klusbrigade worden de klussen ook nog eens snel uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Eerbeek

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!