Allround klusjesman gezocht Epe

Wij zijn Facet Werkt

Van schilderwerk tot installatiewerk

Nieuwe uitdagingen gaan we graag aan. Het geeft ons energie! Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Dit geldt voor kleine en grote opdrachten. Facet Werkt gaat zowel voor particuliere en zakelijke opdrachten aan de slag. Zo voeren we voor vastgoedbeheerders ook opdrachten uit. Denk hierbij aan het onderhouden van gebouwen en terreinen. Daarnaast voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit. Benieuwd naar al onze diensten? Je bekijkt ze hier.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Diepenveen | Allround klusjesman gezocht Epe

Facet Werkt: voor iedereen

Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt: dat is waar wij in geloven. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. In samenwerking met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Zo bieden we deelnemers een leuke werkplek met ontwikkelmogelijkheden. Hierdoor krijgen deelnemers de kans om voor een echt bedrijf aan de slag te gaan. Hun gedrevenheid, motivatie én gevoel voor humor zorgen voor de mooiste resultaten. Allround klusjesman gezocht Epe die ook nog maatschappelijk betrokken is? Overweeg Facet Werkt!

Allround klusjesman gezocht Epe? Alle voordelen op een rij

Allround klusjesman gezocht Epe? Daar zitten verschillende voordelen aan. Zo besteed je allereerst de klus uit. Jij hoeft de klussen dus niet meer uit te voeren en kan je bezighouden met andere dingen. Voorafgaand aan de klus nemen we al jouw wensen door. Hierdoor komen we samen tot het mooiste resultaat. Door de ervaring van onze klussers worden tot slot de klussen een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Epe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!