Allround klusjesman gezocht Emst

Facet Werkt: in Deventer én Emst

Vooral al jouw klussen

We voeren veel diverse opdrachten uit. Denk hierbij aan timmerwerk, schilderwerk, behangwerk, installatiewerk, onderhoud, montage en meer. Heb jij een klus liggen waarvan je niet zeker weet of wij jou daarbij kunnen helpen? We sparren graag eens met je en kijken wat wij kunnen betekenen. Het geeft ons niet alleen energie, maar we leren ervan én maken mensen blij met mooie resultaten! Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers gaan we aan de slag. Zo voeren we bijvoorbeeld opdrachten uit voor vastgoedbeheerders. Alle gebouwen en terreinen moeten er desnoods óók onderhouden bijliggen.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Ernst

Maatschappelijk betrokken: door iedereen, voor iedereen

We werken niet alleen met iedereen, maar ook vóór iedereen. We vinden dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Samen bieden we deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen deelnemers de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Hier kunnen ze hun creativiteit en motivatie helemaal kwijt en komen ze tot de mooiste resultaten.

Allround klusjesman gezocht Emst: de voordelen op een rijtje

Allround klusjesman gezocht Emst? Goed nieuws, want daar zitten veel voordelen aan. Zo besteed je ten eerste de klus uit aan ons. Onze specialisten voeren de werkzaamheden uit, terwijl jij je bezighoudt met andere dingen. Voorafgaand nemen we alle wensen met jou door. Samen komen we namelijk tot het mooiste én beste resultaat. Tot slot worden de werkzaamheden, door de ervaring van onze klussers, een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Emst

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!