Allround klusjesman gezocht Gorssel

Klussen: een vak apart. Je moet het maar kunnen… We kunnen ons voorstellen dat je lang niet overal verstand van hebt als het neerkomt op kluswerkzaamheden. Het leggen van een vloer bijvoorbeeld kan een lastige klus zijn. Een allround klusjesman gezocht Gorssel of omstreken? Dan zit je bij Facet Werkt helemaal goed! Wij staan zo bij je op de stoep om jou te ondersteunen bij verschillende kluswerkzaamheden. Ben je benieuwd naar onze diensten, ons team en ons werk? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Jouw Klusbrigade

Allround klusjesman gezocht Gorssel: geen uitdaging uit de weg

Samen met jou komen we tot de mooiste resultaten. Het leveren van kwaliteit staat dan ook centraal. Dat geldt voor alle kleine én grote opdrachten. Zo hangen we televisies op, maar leggen we ook vloeren en maken we nieuwe kozijnen. Dit voeren we uit voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Verder voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit. We doen dit met een nuchtere blik en een goed gevoel voor humor, want lachen is gezond!

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Schalkhaar | Allround klusjesman gezocht Gorssel

Maatschappelijke betrokkenheid voorop

Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt: dat is waar wij in geloven. Bij Facet Werkt laten we daarom mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Op deze manier bieden we deelnemers werkbegeleiding, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo werken deelnemers voor een echt bedrijf en halen vaste medewerkers energie uit hun aanwezigheid. Allround klusjesman gezocht Gorssel? Kies dan voor Facet Werkt uit Deventer.

Win-winsituatie voor iedereen

Maak jij de keuze om een klusjesman in te huren? Dat doe je goed, want er zitten meerdere voordelen aan. Als eerste worden de werkzaamheden door onze specialisten uitgevoerd. Jij hoeft er niet meer naar om te kijken en kan je dus bezighouden met andere dingen. Ook worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van ons team wordt kwaliteit gegarandeerd. Tot slot geef je onze medewerkers én onze deelnemers een mooie en nieuwe uitdaging.

Allround klusjesman gezocht Gorssel

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!