Allround klusjesman gezocht Lochem

Hét klusteam uit Deventer

Allround klusjesman gezocht Lochem: jouw klussen zijn welkom

We gaan graag samen met jou de klus aan, want kwaliteit gaat boven kwantiteit. En kwaliteit behalen we door onze klussen uit te voeren naar jouw smaak en wens. Dit geldt voor alle kleine én grote opdrachten. Van het ophangen van een televisie tot het vervangen van kozijnen. Allround klusjesman gezocht Lochem? Onze specialisten komen je helpen. We werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Heb jij een klus die je al weken, maanden of misschien jarenlang uitstelt? Wij komen de klus klaren!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Ernst | Ik zoek een klusjesman Rijssen | Klussenier Deventer | Allround klusjesman gezocht Lochem

Facet Werkt: maatschappelijk betrokken

Wij geloven erin dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dit alles realiseren we samen met EEGA Groep uit Deventer. Zo bieden we deelnemers werkbegeleiding, omdat we vinden dat iedereen een leuke en uitdagende werkplek verdient. Deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken. Daarnaast halen onze vaste medewerkers energie uit hun aanwezigheid. Allround klusjesman gezocht Lochem? Huur dan onze specialisten van Facet Werkt in!

Kies voor een klusjesman

Een klusjesman inhuren? Daar zitten verschillende voordelen aan vast. Om te beginnen worden de werkzaamheden door onze specialisten uitgevoerd. Jij hoeft er dus geen tijd in te steken en kan je bezig gaan houden met andere dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de Klusbrigade wordt kwaliteit gegarandeerd. Als laatste geef je onze medewerkers én onze deelnemers een mooie uitdaging.

Allround klusjesman gezocht Lochem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!