Allround klusjesman gezocht Nijverdal

Hét klusteam uit Deventer

Nieuwe uitdagingen

Niets is ons te gek! Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons? Dat geeft ons energie en de mogelijkheid om onze vaardigheden toe te passen. Zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Zo onderhouden we bijvoorbeeld kantoorpanden- en terreinen voor zakelijke opdrachtgevers. Allround klusjesman gezocht Nijverdal? Zoek dan niet verder en schakel de specialisten van Facet Werkt in.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Zwolle | Allround klusjesman gezocht Nijverdal

Facet Werkt is maatschappelijk betrokken

Wij vinden dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt laten we ons helpen met dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Bij Facet Werkt bieden we deelnemers werkbegeleiding, zodat deelnemers worden ondersteund in hun functie. Deelnemers leren zo voor een bedrijf te werken. Tegelijkertijd halen onze medewerkers energie uit hun motivatie. Een win-winsituatie dus! Allround klusjesman gezocht Nijverdal die ook nog maatschappelijk betrokken is? Bij onze Klusbrigade ben je aan het juiste adres.

Allround klusjesman: de voordelen

Een klusjesman inhuren: daar zitten verschillende voordelen aan. Uiteraard worden de klussen door de klusjesman uitgevoerd, waardoor jij het arbeidsintensieve werk niet hoeft te doen. De klussen zullen – door de ervaring van de klussers – een stuk sneller worden uitgevoerd. Bovendien scheelt het je tijd. Wat wil je nog meer?

Allround klusjesman gezocht Nijverdal

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!