Allround klusjesman gezocht Olst

De Klusbrigade van Facet Werkt

Facet Werkt staat voor je klaar!

Facet Werkt gaat geen uitdaging uit de weg. Zo helpen we je bij kleine en grote klussen. Van het ophangen van jouw kapstok tot het vervangen van de kozijnen. We werken voor particuliere en zakelijke klanten. Voor zakelijke klanten onderhouden we bijvoorbeeld kantoren en terreinen. Denk hierbij aan facilitaire diensten. Daarnaast leveren we maatwerk op het gebied van houtbewerking. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar houten meubels, wanden, kozijnen of misschien wel borrelplanken? Ook dan gaan we voor jou aan de slag.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Bathmen | Klusser inhuren Wesepe | Allround klusjesman gezocht Olst

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Wij vinden dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Wij bieden deelnemers werkbegeleiding, zodat ze kunnen werken naar een betaalde baan. Het geeft onze medewerkers energie en onze deelnemers een mooie baan. Allround klusjesman gezocht Olst? Kies voor een klusjesman die ook nog maatschappelijk betrokken is!

De voordelen van een klusjesman

We kunnen ons voorstellen dat je een klusjesman wilt inhuren. We geven je groot gelijk, want er zitten veel voordelen aan. Ten eerste wordt het arbeidsintensieve werk uitbesteed. Je hoeft zelf niet meer te klussen én kan je gaan bezighouden met andere zaken. Door de ervaring van onze Klusbrigade worden de klussen snel en goed uitgevoerd. Het scheelt je een hoop tijd.

Allround klusjesman gezocht Olst

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!