Allround klusjesman gezocht Raalte

Facet Werkt ook te vinden in Raalte

Allround klusjesman gezocht Raalte? Wij staan klaar voor al jouw klussen

Eigenlijk doen we van alles! We hebben verstand van verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan timmerwerk, installatiewerk, behangwerk, schilderwerk, onderhoud, montage en meer. Moet er bij jou thuis of op kantoor iets gebeuren waar geen tijd voor is? Onze specialisten spreken graag eens af en kijken wat wij kunnen betekenen. Op korte termijn lossen we het probleem op.

Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn welkom bij ons. Denk bijvoorbeeld aan vastgoedbeheerders. Zo onderhouden we bijvoorbeeld gebouwen en terreinen.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Raalte | Borreplank I Facet Werkt | Klusser inhuren Olst

Door iedereen, voor iedereen!

We werken niet alleen met iedereen, maar ook voor iedereen. Facet Werkt vindt dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Samen bieden we deelnemers werkbegeleiding en een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen deelnemers de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Hier kunnen ze hun creativiteit en motivatie helemaal kwijt en komen ze tot de mooiste resultaten.

Allround klusjesman gezocht Raalte? Alle voordelen vind je hier!

Allround klusjesman gezocht Raalte? Dan zit je bij Facet Werkt goed. Er zitten meerdere voordelen vast aan het inhuren van een klusjesman. Allereerst besteed je de werkzaamheden uit. Onze Klusbrigade voert de werkzaamheden uit, terwijl jij je bezighoudt met andere dingen. Om tot het gewenste resultaat te komen, nemen we voorafgaand altijd de wensen door. Zo weten jij én wij waar we aan toe zijn. Tot slot worden de kluswerkzaamheden, door de ervaring van onze klussers, een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Raalte

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!