Allround klusjesman gezocht Rijssen

In Deventer en omgeving

Niets is te gek

Nieuwe uitdagingen: daar houden we van. We krijgen er energie van! Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Dit geldt voor al onze klussen. Onze opdrachtgevers kunnen zowel particulier als zakelijk zijn. We voeren bijvoorbeeld ook voor vastgoedbeheerders opdrachten uit. Zo houden we ons bezig met het onderhoud van gebouwen en terreinen. Daarnaast voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit. Benieuwd welke diensten we allemaal uitvoeren? Bekijk het hier.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Rijssen

De Klusbrigade: voor iedereen

Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt: dat is ons uitgangspunt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. We bieden deelnemers een leuke werkplek met ontwikkelmogelijkheden. Hierdoor krijgen deelnemers de kans om onderdeel te zijn van een echt bedrijf. Samen met onze medewerkers komen onze deelnemers tot de mooiste resultaten.

Allround klusjesman gezocht Rijssen? Dit zijn de voordelen!

Allround klusjesman gezocht Rijssen? Daar zitten meerdere voordelen aan. Zo wordt allereerst de klus uitbesteed. Jij hoeft de werkzaamheden niet meer uit te voeren en kan je bezighouden met andere dingen. We nemen voorafgaand aan de opdracht alle wensen met je door. Hierdoor komen we samen tot het mooiste en beste resultaat. Door de ervaring van onze Klusbrigade worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Rijssen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!