Allround klusjesman gezocht Schalkhaar

Facet Werkt in Schalkhaar

Installeren, timmeren en meer…

We gaan iedere uitdaging met veel plezier aan! Het motiveert ons en we leren er iedere keer weer iets van. Ons uitgangspunt: het beste resultaat behalen. We komen zowel kleine als grote opdrachten uitvoeren. Daarnaast werken we voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Voor vastgoedbeheerders voeren we bijvoorbeeld ook opdrachten uit: we onderhouden terreinen en gebouwen. Heb jij een klus liggen waar je graag hulp bij wilt gebruiken? Overweeg dan onze Klusbrigade.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Schalkhaar | Allround klusjesman gezocht Gorssel

Voor iedereen, door iedereen!

Ons uitgangspunt? Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen. Zo helpen zij ons met de dagelijkse werkzaamheden. In samenwerking met EEGA Groep uit Deventer realiseren we dit. Facet Werkt biedt deelnemers werkbegeleiding. Daarnaast bieden we ook een werkplek mét doorgroeimogelijkheden. Deelnemers krijgen hierdoor de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. De motivatie en gedrevenheid van de deelnemers zorgen voor de mooiste resultaten. Allround klusjesman gezocht Schalkhaar? Bekijk hier de mogelijkheden!

Allround klusjesman gezocht Schalkhaar: de voordelen

Een allround klusjesman inhuren brengt vele voordelen met zich mee. Zo besteed je ten eerste de klus uit, waardoor jij je bezig kan houden met andere dingen. Ook nemen we voorafgaand alle wensen met jou door. Zo hebben wij al jouw wensen in kaart en kunnen we samen tot het beste resultaat komen. Tot slot worden de klussen, door de ervaring van onze klussers, een stuk sneller uitgevoerd. Wie wil dat nou niet?

Allround klusjesman gezocht Schalkhaar

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!