Allround klusjesman gezocht Twello

De Klusbrigade van Facet Werkt

We gaan alle klussen aan

Wij geloven erin dat er altijd een oplossing is voor jouw klussen. Om die reden gaan we graag de uitdaging aan. Allround klusjesman gezocht Twello: wellicht staan wij binnenkort wel bij jou op de stoep! Onze specialisten gaan voor je aan de slag met grote en kleine opdrachten. Daarnaast werken we voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Voor zakelijke opdrachtgevers voeren we bijvoorbeeld facilitaire werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van terreinen en gebouwen. Voorafgaand aan de klus nemen we altijd eerst met jou de wensen door, want samen mét jou komen we tot het mooiste resultaat.

Tekst gaat verder onder foto.

Klusser inhuren Twello | Allround klusjesman gezocht Twello

Facet Werkt: maatschappelijk betrokken

Wij geloven erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dankzij een samenwerking met EEGA Groep uit Deventer realiseren we dit. Facet Werkt biedt deelnemers werkbegeleiding, want wij vinden dat iedereen recht heeft op een leerzame werkplek. Deelnemers krijgen zo de kans voor een echt bedrijf aan de slag te gaan, terwijl onze medewerkers energie halen uit het enthousiasme van de deelnemers. Allround klusjesman gezocht Twello? Bij Facet Werkt draag je bij aan de maatschappelijke betrokkenheid.

Kies voor een allround klusjesman

We horen je denken: wat zijn nou precies de voordelen van een klusser inhuren? Om die reden zetten we ze voor je op een rijtje. Ten eerste worden de werkzaamheden door onze specialisten uitgevoerd. Zo hoef jij er geen tijd in te steken en kan jij je bezig gaan houden met andere dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de Klusbrigade wordt kwaliteit gegarandeerd. Tot slot geef je onze medewerkers én onze deelnemers een mooie uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen. Genoeg redenen om een klusjesman in te huren. Dus: allround klusjesman gezocht Twello? Kies voor Facet Werkt!

Allround klusjesman gezocht Twello

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!