Allround klusjesman gezocht Vaassen

In Deventer én Vaassen

Uitdagingen

Waar wij energie van krijgen? Nieuwe uitdagingen! Groot of klein: dat maakt voor ons niet uit. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Dit geldt voor al onze opdrachten. Onze specialisten voeren opdrachten uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo voeren we bijvoorbeeld werkzaamheden uit voor vastgoedbeheerders. We zorgen ervoor dat de gebouwen en terreinen goed onderhouden blijven. Daarnaast voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit. Benieuwd welke diensten we verder uitvoeren? Bekijk het hier.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Diepenveen | Allround klusjesman gezocht Vaassen

Voor iedereen

Ons uitgangspunt? Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij krijgen we ondersteuning van EEGA Groep uit Deventer. We bieden deelnemers een leerzame werkplek met doorgroeimogelijkheden. Zo krijgen deelnemers de kans om onderdeel te zijn van een echt bedrijf. Kortom: allround klusjesman gezocht Vaassen? Bij Facet Werkt kies je voor een klusteam dat ook nog eens maatschappelijk betrokken is. De deelnemers komen samen met onze medewerkers tot de mooiste creaties.

Allround klusjesman gezocht Vaassen? De voordelen

Allround klusjesman gezocht Vaassen? Goed nieuws, want er zitten meerdere voordelen aan. Ten eerst wordt de klus voor jou uitgevoerd. Jij hoeft de kluswerkzaamheden niet meer uit te voeren en kan je bezighouden met andere dingen. Om tot het beste resultaat te komen, nemen we vooraf alle wensen en mogelijkheden door. Gaan we met elkaar in zee? Dan zorgen onze specialisten ervoor dat de klus in een korte tijd geklaard wordt.

Allround klusjesman gezocht Vaassen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!