Allround klusjesman gezocht Wesepe

Facet Werkt: jouw Klusbrigade

Onderhoud, behangwerk en meer…

Een vloer leggen, schutting verstevigen, installatiewerk of timmerwerk: we kunnen het allemaal. Kunnen wij jou helpen bij een van deze klussen? Mooi! Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Facet Werkt voert voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers klussen uit. Zo onderhouden we bijvoorbeeld gebouwen en terreinen voor opdrachtgevers. Benieuwd  naar al onze diensten? Bekijk ze hier!

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Wesepe |Klusser inhuren Heeten

Maatschappelijk betrokken: iedereen is welkom

Een kans verdienen op de arbeidsmarkt? Dat verdient iedereen vinden wij. Om deze reden laten we dan ook deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen met onze partner EEGA Groep maken we dit mogelijk. Als leerbedrijf bieden we deelnemers werkbegeleiding en een werkplek mét doorgroeimogelijkheden. Hierdoor krijgen deelnemers de kans voor een echt bedrijf aan de slag te gaan. In combinatie met hun enthousiasme en motivatie creëren zij de mooiste dingen.

Allround klusjesman gezocht Wesepe: alle voordelen

Een allround klusjesman inhuren: daar zitten meerdere voordelen aan. Allereerst besteed je de klus uit. Jij hoeft de klussen niet meer uit te voeren en kan je bezighouden met andere dingen. We nemen voorafgaand alle wensen met je door. Zo kijken we samen naar verschillende mogelijkheden en komen we tot het mooiste resultaat. Tot slot worden de klussen, door de ervaring van onze klussers, een sneller uitgevoerd.

Allround klusjesman gezocht Wesepe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!