Allround klusjesman gezocht Wijhe

Dé Klusbrigade van Deventer

Uitdagingen: daar houden we van!

We gaan ze nooit uit de weg. Het geeft ons energie! Daarnaast leren we ervan én breiden we onze diensten verder uit. Onze specialisten helpen jou bij kleine en grote klussen. Daarnaast werkt Facet Werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij onderhouden bijvoorbeeld kantoorpanden en terreinen. Ook voor facilitaire diensten is Facet Werkt in te schakelen.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Wijhe

Maatschappelijke betrokkenheid

Facet Werkt gelooft erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep uit Deventer realiseren we deze mooie stap. Facet Werkt biedt deelnemers werkbegeleiding, zodat zij alles leren rondom het vak. Deelnemers kunnen zo voor een echt bedrijf aan de slag. Allround klusjesman gezocht Wijhe die ook maatschappelijk betrokken is? Facet Werkt biedt uitkomst.

Alle voordelen op een rijtje

Een allround klusjesman inhuren: daar zitten veel voordelen aan. Zo worden de werkzaamheden door onze specialisten uitgevoerd. Jij hoeft hier geen tijd in te steken en kan je dus bezighouden met andere dingen. Ook worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van onze klussers wordt kwaliteit gegarandeerd. Tot slot geef je onze medewerkers én onze deelnemers een mooie uitdaging.

Allround klusjesman gezocht Wijhe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!