Allround klusjesman gezocht Zutphen

Jouw allround specialisten uit Deventer

Voor al jouw klussen

We gaan graag met jou de uitdaging aan. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Dit geldt voor alle kleine én grote opdrachten. Van het ophangen van een kapstok tot het onderhouden van gebouwen en terreinen. Onze opdrachtgevers kunnen zowel particulier als zakelijk zijn. Daarnaast voeren we ook facilitaire werkzaamheden uit. We doen dit allemaal met een nuchtere blik en een goed gevoel voor humor, want lachen is desnoods gezond!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Eerbeek | Allround klusjesman gezocht Zutphen

Maatschappelijke betrokkenheid voorop

Facet Werkt gelooft erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. In samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Wij bieden de deelnemers werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een mooie en leerzame werkplek. Zo krijgen deelnemers het gevoel voor een echt bedrijf te werken en halen onze vaste medewerkers energie uit hun aanwezigheid. Allround klusjesman gezocht Zutphen? Een echte win-winsituatie als je kiest voor Facet Werkt!

Kiezen voor een allround klusjesman

Allround klusjesman gezocht Zutphen? Dan zitten daar verschillende voordelen aan vast. Allereerst worden de werkzaamheden door onze Klusbrigade uitgevoerd. Jij hoeft daar dan geen tijd in te steken. Je kan je dus bezighouden met andere dingen. Ook worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de specialisten wordt kwaliteit gegarandeerd. Tot slot geef je onze medewerkers én onze deelnemers een mooie uitdaging.

Allround klusjesman gezocht Zutphen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!