Allround klusjesman gezocht Zwolle

Jouw specialist uit Deventer

Allround klusjesman gezocht Zwolle: voor al jouw klussen

We gaan graag nieuwe uitdagingen aan. Heb jij een kleine of grote klus liggen die geklaard moet worden? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. Het geeft ons weer nieuwe energie. We gaan aan de slag voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Zo zijn we voor onderhoud ook te vinden in kantoorpanden en op terreinen. Daarnaast bieden we ook facilitaire werkzaamheden aan. Benieuwd naar alle diensten? Bekijk ze hier op de website.

Tekst gaat verder onder foto.

Allround klusjesman gezocht Zwolle | Klusser inhuren Raalte

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Facet Werkt gelooft erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. EEGA Groep uit Deventer maakt dit mogelijk. Vanuit Facet Werkt bieden we deelnemers werkbegeleiding, zodat we deelnemers kunnen klaarstomen voor het echte werk. Hierdoor leren deelnemers alles rondom het vakgebied. Allround klusjesman gezocht Zwolle die maatschappelijk betrokken is? Bij Facet Werkt zit je aan het juiste adres!

Alle voordelen

Een klusjesman inhuren: dat doe je niet iedere dag. Er zitten veel voordelen aan het inhuren van een klusser. Allereerst worden de werkzaamheden uitgevoerd door een klusser. Jij hoeft er geen tijd in te steken en kan je bezighouden met andere dingen. Door de ervaring van de klusser zal de klus een stuk sneller geklaard zijn. Ook hoef je niet om te kijken naar gereedschap en de aanschaf van benodigde spullen. Hier is de klusser immers voor!

Allround klusjesman gezocht Zwolle

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!