Bierkist

Productinformatie

Interesse in een bierkist? Deze maken we graag voor je! Het bierkistje is ideaal voor als je zelf een feestje wilt geven of geef dit product aan een van je vrienden. Ons bierkist kun je helemaal optimaliseren. Wil je een kist met 8 of bijvoorbeeld 27 plekken? Geen probleem, de Facet Werkt Klusbrigade maakt deze voor je! Omdat ons bierkistje is gemaakt van vurenhout is het prachtig om ernaar te kijken. We produceren de bierkist van origine in een lichtbruine kleur. Het goede nieuws? Op aanvraag willen we een bierkistje ook in een andere kleur afleveren.

Samen met deelnemers
Wat onze bierkist uniek maakt? Deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt spelen een belangrijke rol bij het realiseren van onze producten. Facet Werkt is maatschappelijk betrokken. Bij ons kunnen deze deelnemers zichzelf zijn. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Kleur: Houtkleur
Houtsoort: Vurenhout
Ik zoek een klusser Lochem | Ik zoek een klusjesman Wijhe | Ik zoek een klusjesman Deventer | Klusjesman gezocht voor tuin

Hout voor plantenbak buiten

Een houten plantenbak buiten voor in de voor- of achtertuin is erg trendy. Maar welke houtsoort moet je ervoor gebruiken?

Product op maat?

Een ander product op maat nodig? Ook daar kan je de Facet Werkt Klusbrigade voor inschakelen. Wij leveren maatwerk, vooral op het gebied van houtbewerking. Ons team staat voor je klaar om een product op maat te maken.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!