Borrelplank

Productinformatie

Een hele kamer vol visite of gewoon gezellig met z’n tweeën borrelen? Dan kan een mooie borrelplank natuurlijk niet ontbreken. Onze FSC-gecertificeerde houten borrelplank heeft een stoere look-and-feel door de verschillende kleuren hout en maakt van iedere borrel een spektakel. De borrelplank is natuurlijk ook geschikt als mooi cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming of verjaardag.

De borrelplanken zijn gemaakt van eiken- en beukenhout waardoor er een speels kleurverschil ontstaat. De borrelplank is niet alleen functioneel maar staat ook mooi als decoratie in de keuken. De plank is niet alleen te gebruiken voor borrelhapjes, maar je kunt er bijvoorbeeld ook pizza op serveren. De houten borrelplanken zijn ook geschikt als relatiegeschenk of voor horecagelegenheden.

Samen met deelnemers
Wat onze borrelplank uniek maakt? Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt spelen een belangrijke rol bij het realiseren van onze producten. Facet Werkt is maatschappelijk betrokken. Bij ons kunnen deze deelnemers zichzelf zijn. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Diameter: 35 cm
Kleur: Houtbruin
Houtsoort: Beuken- en eikenhout
Afwerking: Niet geolied (advies: invetten met druivenpitolie)
Geschikt voor vaatwasser: Nee
Vorm Rond
Insectenhotel I Facet Werkt

Soorten insectenhotels

Insectenhotels zijn een decoratieve en vooral praktische manier om verschillende soorten insecten te verwelkomen in je tuin. Welke soorten zijn er allemaal?

Product op maat?

Een ander product op maat nodig? Ook daar kan je de Facet Werkt Klusbrigade voor inschakelen. Wij leveren maatwerk, vooral op het gebied van houtbewerking. Ons team staat voor je klaar om een product op maat te maken.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!