Schutting en poort laten plaatsen

Overweeg je om een schutting met poort te laten plaatsen? Bijvoorbeeld om je huis beter te beveiligen, je privacy te waarborgen of het aanzicht van je woning te veranderen. De klusbrigade staat voor je klaar!

Verschillende soorten schuttingen

Een schutting kan veel doen voor de uitstraling van je tuin. Er zijn veel verschillende soorten schuttingen en materialen waar je voor kunt kiezen. Wil je een houten schutting met een natuurlijke uitstraling? Of ga je voor een robuuste betonnen schutting? Je kunt er ook voor kiezen om een metalen schutting met klimop in combinatie met een houten poort te laten plaatsen. Genoeg keuze dus!

Hardhouten poortdeur

Veel mensen kiezen voor een hardhouten poortdeur. De verbinding van de achterkant- óf voorkant van je huis wordt hiermee op een mooie manier afgesloten. Je kunt hierbij kiezen om een hardhouten poortdeur tussen een houten schutting te bevestigen of aan een muur maar ook aan een stalen frame.

De voordelen van een hardhouten poortdeur op een stalen frame zijn voornamelijk de stevigheid en het verkleint de kans op inbraken. De combinatie van een goede constructie en sterk sluitwerk zorgt ervoor dat je huis goed beveiligd is tegen ongenode gasten. Daarnaast zorgt een hardhouten poortdeur natuurlijk voor een stuk privacy. Een hardhouten poortdeur heeft een strak en robuust uiterlijk. Het is niet alleen een functionele oplossing, maar ook een mooie en duurzame oplossing want hardhout gaat tientallen jaren mee.

Dubbele poortdeuren

Een schutting met poort laten plaatsen heeft dus meerdere voordelen. Er zijn ook mogelijkheden voor dubbele poortdeuren. Bijvoorbeeld op een oprit of brede doorgang waar je met de auto doorheen kunt rijden. Wij bekijken samen met jou de situatie en op basis van jouw wensen adviseren wij de beste oplossing. Wil je niet alleen een schutting met poort kopen, maar deze ook laten bouwen en plaatsen door de Facet Werkt Klusbrigade? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schutting en poort laten plaasten

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!