Houten kast laten maken

Een houten kast laten bouwen

Een houten kast laten maken? Dan ben je bij Facet Werkt op de juiste plek! Wij kunnen voor jou een houten kast maken in allerlei vormen en maten. Een kast laten bouwen door de Facet Werkt Klusbrigade is niet duur en je bent bovendien gegarandeerd van een kwaliteitskast.

Maatwerk houtbewerking

Zoek je een houten kast voor bijvoorbeeld in je woonkamer, je keuken of in je gloednieuwe slaapkamer? We maken er graag een voor je! Een houten kast is tijdloos en past in ieder interieur. Als Facet Werkt leveren wij maatwerk, voornamelijk op het gebied van houtbewerking. Wij voelen ons uitermate betrokken en doen er alles aan om opdrachten tot in perfectie uit te voeren. Dat geldt ook voor de houten kasten die wij maken.

 

Voor ieder wat wils

Je kunt bij ons een houten kast laten maken voor een lage prijs. De kosten voor een kast laten maken variëren per kast. Zo maken wij kleine, maar ook grote kasten. Onze Klusbrigade biedt voor ieder wat wils.

Houten kast laten maken I Facet Werkt

Houten kast zorgt voor dat beetje extra

Wil jij nou een houten kast laten maken, maar weet je niet waar je deze het best kunt bestellen? Neem vrijblijvend contact op met de Facet Werkt Klusbrigade en we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. De warme uitstraling van hout zorgt te alle tijden voor een warme sfeer in jouw huis. Het maakt dan niet uit waarvoor jij je kast wilt gebruiken. Zeker op plaatsen waar jij graag bent in jouw woning zorgt een houten kast voor net dat beetje extra.

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!