Houten vaas

Productinformatie

Geef je huis wat extra sfeer met een houten vaas van Facet Werkt. Deze vaas geeft een gevoel van warmte. Een aantal stralende bloemen of planten erin en de houten vaas is compleet. Een item voor de pure liefhebber: haal de natuur op stijlvolle wijze in huis!

Onze houten vaas is waterdicht. De inhoud is zelf te bepalen. Onze stoere vaas heeft een doorleefd karakter door de ruwe afwerking van het hout. Bovendien heeft de vaas een bijzondere vorm. Geef je interieur een uniek karakter met deze prachtige houten vaas van Facet Werkt.

Samen met deelnemers
Wat onze houten vaas uniek maakt? Deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt spelen een belangrijke rol bij het realiseren van onze producten. Facet Werkt is maatschappelijk betrokken. Bij ons kunnen deze deelnemers zichzelf zijn. De deelnemers krijgen hierdoor het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van deze deelnemers.

Klusser inhuren Eefde | Klusser inhuren Arnhem I Klusser inhuren Vaassen I klusser inhuren Eerbeek I Klusser inhuren Epe I Klusser inhuren Brummen

Wat doet een klusjesman?

Wat doet een klusjesman? We leggen je het graag uit in een van onze blogs!

Product op maat?

Een ander product op maat nodig? Ook daar kan je de Facet Werkt Klusbrigade voor inschakelen. Wij leveren maatwerk, vooral op het gebied van houtbewerking. Ons team staat voor je klaar om een product op maat te maken.

Ik zoek een klusser Gorssel | Allround klusjesman gezocht Brummen | Klusser inhuren Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!