Ik zoek een klusjesman Apeldoorn

Jouw klusjesman in de buurt

Ik zoek een klusjesman Apeldoorn: Wij helpen je van A tot Z

Samen mooie resultaten behalen: dat is waar we voor gaan. Het geeft ons energie, want we leren ervan én we maken mensen blij! Onze Klusbrigade gaat voor zowel particuliere als zakelijke klanten aan de slag. Zo proberen iedereen waar nodig te ondersteunen bij kluswerkzaamheden. De ene keer leggen we bij een particuliere klant een vloer, de andere keer ondersteunen we vastgoedbeheerders. Zo onderhouden we bijvoorbeeld hun gebouwen en/of terreinen. Benieuwd naar onze diensten? Bekijk ze hier!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Apeldoorn |Borreplank I Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid centraal binnen Facet Werkt

We helpen iedereen waar we kunnen. Dat doen we ook met iedereen! Zo bestaat ons team niet alleen uit medewerkers, maar ook uit deelnemers. We laten deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Samen ontwikkelen we mooie dingen. EEGA Groep uit Deventer ondersteunt ons hierbij. Samen met EEGA Groep bieden we deelnemers werkbegeleiding én een werkplek met doorgroeimogelijkheden. Om deze reden krijgen deelnemers de kans om voor een écht bedrijf aan de slag te gaan. Hier kunnen ze hun creativiteit en motivatie helemaal kwijt.

Ik zoek een klusjesman Apeldoorn – alle voordelen

Denk jij: Ik zoek een klusjesman Apeldoorn. Goed nieuws, want daar zitten veel voordelen aan. Allereerst besteed je de klus natuurlijk uit. Onze specialisten voeren de werkzaamheden uit, terwijl jij je bezighoudt met andere dingen. Voorafgaand nemen we natuurlijk alle wensen en mogelijkheden met jou door. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Tot slot worden de werkzaamheden, door de ervaring van onze Klusbrigade, een stuk sneller uitgevoerd.

Ik zoek een klusjesman Apeldoorn

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!