Ik zoek een klusjesman Arnhem

Facet Werkt in Deventer én Arnhem

Onze diensten

Van schilder- tot installatiewerk. En van kleine tot grote opdrachten: samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Bekijk onze diensten hier. Zo werken we voor zowel de particuliere als zakelijke markt. En van die laatste zijn vastgoedbeheerders een goed voorbeeld. Gebouwen en terreinen moeten immers ook onderhoud worden. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Zwolle? Zoek niet verder!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Apeldoorn | Ik zoek een klusjesman Arnhem

Sociaal maatschappelijk ondernemen bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij Facet Werkt voorop. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. Zo bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd komen we erachter waar ze energie van krijgen.

Ik zoek een klusjesman Arnhem: al jouw voordelen

Een klusser inhuren? Dat brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Jij hoeft daar dus geen tijd meer in te steken! Zo kan jij je bezighouden met andere dingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de klussen snel worden uitgevoerd. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Arnhem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!