Ik zoek een klusjesman Bathmen

Nu ook in Bathmen

Diensten Facet Werkt

We bieden onze diensten aan voor particulieren en bedrijven. Of het nu om kleine of grote klussen gaat: we helpen je graag. Denk bijvoorbeeld aan montage, timmerwerk, schilderwerk, onderhoud en meer. Dat doen we voor een betaalbaar tarief. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Bathmen? Zoek niet verder!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Bathmen | Klusser inhuren Wesepe | Allround klusjesman gezocht Olst

Facet Werkt aan maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Bathmen: de voordelen

Overweeg jij een klusjesman in te huren? Denk jij: ik zoek een klusjesman Bathmen? Een klusjesman biedt verschillende voordelen. Enkele voordelen van een klusjesman inhuren zijn tijdsbesteding en het leveren van professioneel werk. Onze Klusbrigade beschikt over professionals met de juiste vaardigheden en ervaring. Wij weten hoe we efficiënt en effectief klussen uitvoeren. Daarbij bespaart het je tijd, omdat je niet hoeft uit te zoeken hoe je de klus moet uitvoeren. Bovendien levert een klusjesman garantie op het werk. Zo weet je dat het werk van hoge kwaliteit is en dat problemen na die tijd worden opgelost.

Ik zoek een klusjesman Bathmen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!