Ik zoek een klusjesman Brummen

Op zoek naar een klusjesman in Brummen? Dan moet je bij Facet Werkt uit Deventer zijn. Onze Klusbrigade neemt graag verschillende soorten klussen uit handen. Bij Facet Werkt werken we aan kleine en grote opdrachten; voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wil je meer weten of onze diensten of tarieven? Neem dan direct contact met ons op!

Klusbrigade in Deventer en omgeving

Maatschappelijk betrokkenheid

Een klusjesman inhuren in de omgeving van Brummen? Wat maakt de Facet Werkt Klusbrigade nou anders dan andere klussers uit de regio? Voornamelijk onze maatschappelijke betrokkenheid. We laten deelnemers met een grote achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen. Dat doen we allemaal in samenwerking met EEGA Groep. Deze deelnemers bieden wij werkbegeleiding, want iedereen heeft recht op een leerzame werkplek. De deelnemers krijgen het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van de deelnemers.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Heeten | Wat doet een klusjesman I Klusser inhuren Werkt

Van alle markten thuis

Onze Klusbrigade maakt de mooiste creaties. Bijvoorbeeld op het gebied van houtbewerking. Wil je in Brummen een klusser inhuren voor bijvoorbeeld timmer-, schilder- of behangwerk? Of voor andere diensten? Bel de Facet Werkt Klusbrigade! Wij leveren maatwerk door onder meer meubels, terrassen, wanden, kozijnen en borrelplankjes te creëren.

Voordelen van een klusser inhuren

Het inschakelen van een klusser heeft de nodige voordelen. Vaak zijn kluswerkzaamheden meer werk dan je in eerste instantie denkt, ook de kleine klusjes. Met een klusser wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de ervaring van de klusjesman verlopen de kluswerkzaamheden bovendien een stuk sneller, zo bespaar jij tijd en kun jij je gewoon bezighouden met andere dingen terwijl onze Klusbrigade jouw klusjes oplost.

Ik zoek een klusjesman Brummen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!