Ik zoek een klusjesman Deventer

De klusjesmannen van Facet Werkt

Onze klusjesmannen kunnen alles

Kwaliteit leveren: dat staat altijd voorop. We en staat open voor verschillende opdrachten. Klein of groot: we gaan graag de uitdaging met jou aan. Zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Zo worden we bijvoorbeeld ingezet door vastgoedbeheerders. We onderhouden gebouwen en terreinen, want deze moeten er óók verzorgd uit zien. Op zoek naar facilitaire werkzaamheden? Ook daarmee kunnen we uit de voeten.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Lochem | Ik zoek een klusjesman Wijhe | Ik zoek een klusjesman Deventer | Klusjesman gezocht voor tuin

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij enorm belangrijk. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Alles op hun eigen tempo én manier.

Ik zoek een klusjesman Deventer: alle voordelen op een rij

Het inhuren van een klusjesman brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door de klusjesmannen. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Bovendien worden de kluswerkzaamheden een stuk sneller uitgevoerd. Door de ervaring van de klusjesmannen wordt kwaliteit gegarandeerd. Denk je: ik zoek een klusjesman Deventer? Die vind je bij Facet Werkt!

Ik zoek een klusjesman Deventer

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!