Ik zoek een klusjesman Diepenveen

Ook in Diepenveen

Voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers

Grote en kleine opdrachten: we voeren ze graag uit. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Voorafgaand aan de klus bespreken we alle mogelijkheden om zo samen tot het beste resultaat te komen. De ene dag leggen we een vloer voor een particuliere klant en de andere dag gaan we voor een vastgoedbeheerder aan de slag om een gebouw/terrein te onderhouden. Denk jij: ik zoek een klusjesman Diepenveen? Onze Klusbrigade helpt je graag!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Diepenveen | Allround klusjesman gezocht Vaassen

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Diepenveen: jouw voordelen

Een klusjesman inhuren brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Daar hoef jij je niet druk om te maken! Bovendien hoef je er geen tijd voor vrij te houden. We zorgen dat de klussen snel worden uitgevoerd. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Diepenveen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!