Ik zoek een klusjesman Eefde

Facet Werkt ook in Eefde

Ons aanbod

Onze Klusbrigade is gespecialiseerd in allerlei soorten klussen. Van kleine reparaties tot hele verbouwingen. Bij Facet Werkt staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze klusjesmannen beschikken over de juiste vaardigheden. Zo leveren we maatwerk op het gebied van houtbewerking. Heb jij een nieuwe trap, meubel, kozijn of misschien wel een borrelplank nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk jij dus: ik zoek een klusjesman Eefde? We komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden door te nemen.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Eefde | klusser inhuren Apeldoorn Ik zoek een klusser Brummen I Facet Werkt Ik zoek een klusjesman Arnhem

Facet Werkt aan maatschappelijke betrokkenheid

Voor ons is maatschappelijk betrokken zijn erg belangrijk. Wij geloven erin dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Eefde: al jouw voordelen

Het inhuren van een klusjesman brengt verschillende voordelen met zich mee. Enkele voordelen van een klusjesman inhuren zijn tijdsbesteding en het leveren van professioneel werk. Onze Klusbrigade beschikt over de professionals met de juiste vaardigheden en ervaring. Wij weten hoe we efficiënt en effectief klussen uitvoeren. Daarbij bespaart het je tijd, omdat je niet hoeft uit te zoeken hoe je de klus moet uitvoeren. Bovendien levert een klusjesman garantie op het werk. Zo weet je dat het werk van hoge kwaliteit is en dat problemen na die tijd worden opgelost.

Ik zoek een klusjesman Eefde

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!