Ik zoek een klusjesman Eerbeek

Klusbrigade in Deventer en omgeving

Maatschappelijke betrokkenheid

Waarin wij verschillen van andere bedrijven? De focus ligt bij ons ook grotendeels op sociaal maatschappelijk ondernemen. Dat doen we door deelnemers, met een achterstand op de arbeidsmarkt, ons te laten helpen in de dagelijkse werkzaamheden. Dit doen we samen met EEGA Groep, het bedrijf waar onze Klusbrigade onder valt. Aan deelnemers bieden we werkbegeleiding. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een leuke en leerzame werkplek. De deelnemers krijgen bij ons het gevoel écht voor een bedrijf te werken; onze medewerkers halen hier weer energie uit.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Eerbeek | Allround klusjesman gezocht Zutphen

Van alle markten thuis

Onze Klusbrigade maakt de mooiste creaties. Bijvoorbeeld op het gebied van houtbewerking. Wil je in Eerbeek een klusser inhuren voor bijvoorbeeld timmer-, schilder- of behangwerk? Bel de Facet Werkt Klusbrigade! Wij leveren maatwerk door onder meer meubels, terrassen, wanden, kozijnen en borrelplankjes te creëren.

Ik zoek een klusjesman Eerbeek: alle voordelen

Klusjesman Eerbeek nodig? Dat heeft de nodige voordelen. Ten eerste vergissen mensen zich vaak in hoeveel tijd kluswerkzaamheden kosten. Zelfs kleine klusjes kunnen het nodige tijd in beslag nemen. Daarnaast hebben onze klusjesmannen genoeg ervaring met verschillende soorten werkzaamheden. Met de Facet Werkt Klusbrigade bespaar jij tijd én krijg je ook nog eens een goed product afgeleverd.

Ik zoek een klusjesman Eerbeek

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!