Ik zoek een klusjesman Epe

Facet Werkt in Epe

Ons klusaanbod

Timmerwerk, montage, schilderwerk, onderhoud en meer… We klussen heel wat af. Kleine of grote opdrachten: we voeren ze graag voor je uit. Facet Werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Naast onze vaste werkzaamheden houden we ons ook bezig met het onderhouden van gebouwen en terreinen. Vastgoedbeheerders kunnen dus ook bij ons terecht!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Epe | Allround klusjesman gezocht Arnhem

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Epe: jouw voordelen

Het inhuren van een klusjesman bij Facet Werkt heeft diverse voordelen. Onze klusjesmannen voeren uiteraard de klus uit. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Daarnaast hoef je er geen tijd in te steken en kan jij je bezighouden met andere dingen. Onze Klusbrigade zorgt ervoor dat de klus snel wordt afgerond. En tot slot wordt kwaliteit altijd gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Epe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!