Ik zoek een klusjesman Gorssel

De Klusbrigade in Gorssel en omgeving

Wij leveren kwaliteit

We vinden het enorm belangrijk om een zo’n goed mogelijk resultaat neer te zetten. Kwaliteit gaat bij ons dan ook voor kwantiteit. Samen met jou gaan we de uitdaging aan. Zowel voor kleine als grote opdrachten. Facet Werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zo leggen we de ene dag een vloer en de volgende dag onderhouden we gebouwen en terreinen bij vastgoedbeheerders. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Apeldoorn? Wij helpen je graag!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Gorssel | plantenbak

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is enorm belangrijk voor ons. Wij geloven namelijk dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dit maken we samen met EEGA Groep uit Deventer mogelijk. We bieden deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft en waar ze in door willen groeien!

Ik zoek een klusjesman Gorssel: jouw voordelen

Wil jij een klusjesman inhuren? Dat brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klussen snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Gorssel

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!