Ik zoek een klusjesman Heeten

Ook in Heeten te vinden

Voor al jouw klussen

Facet Werkt biedt een breed scala aan diensten aan. Variërend van kleine tot grote klussen. Van het renoveren van jouw badkamer, het installeren van nieuwe deuren, het plaatsen van een schutting of het schilderen van jouw huis. Denk jij dus: ik zoek een klusjesman Heeten? Zoek niet verder, onze specialisten helpen je graag!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Heeten | Wat doet een klusjesman I Klusser inhuren Werkt

Sociaal ondernemen

Bij Facet Werkt vinden we maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk. Wij vinden dat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met onze partner EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. En daarbij krijgen ze de mogelijkheid om door te groeien.

Ik zoek een klusjesman Heeten: de voordelen

Het inhuren van een klusjesman heeft diverse voordelen. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Daar hoef jij geen tijd meer in te steken! Daarnaast hoef jij je er ook geen zorgen om te maken en kun jij je bezighouden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klus snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Heeten

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!