Ik zoek een klusjesman Lochem

Jouw Klusbrigade

Voor iedere klus

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met jou bekijken we voorafgaand aan de klus wat de mogelijkheden zijn. Kleine of grote klussen: samen met jou gaan we de uitdaging aan. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers voeren we opdrachten uit. Zo onderhouden we bijvoorbeeld voor vastgoedbeheerders gebouwen en terreinen. Zeg nou eerlijk: die moeten er ook goed uitzien, toch? Denk jij: ik zoek een klusjesman Lochem? Trek ons aan de bel!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Lochem | Bierkist I Facet Werkt

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Dit doen we samen met EEGA Groep uit Deventer. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Op deze manier komen ze erachter waar hun krachten wel en niet liggen en waar ze energie van krijgen!

Ik zoek een klusjesman Lochem: jouw voordelen

Het inhuren van een klusjesman heeft diverse voordelen. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klussen snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Lochem

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!