Ik zoek een klusjesman Olst

Facet Werkt in Deventer en Olst

Onze diensten

Van het leggen van een vloer tot installatiewerk. We kunnen het allemaal! Onze specialisten gaan voor de beste kwaliteit. We pakken verschillende opdrachten aan. Klein of groot: met jou gaan we de uitdaging aan. Zowel met particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan vastgoedbeheerders, waarbij we ons bezighouden met het onderhouden van hun terreinen en gebouwen. Denk jij: ik zoek een klusjesman Olst? Wij komen je graag helpen!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Lochem | Ik zoek een klusjesman Wijhe | Ik zoek een klusjesman Deventer | Klusjesman gezocht voor tuin

Sociaal maatschappelijk ondernemen

Facet Werkt vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Zo bieden we deelnemers een kans om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Samen komen we erachter wat ze energie geeft en waar ze uiteindelijk in willen groeien.

Ik zoek een klusjesman Olst: de voordelen op een rijtje

Zoek jij een klusjesman? Goed nieuws, want dat brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klussen snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Olst

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!