Ik zoek een klusjesman Rijssen

Facet Werkt in Deventer en omgeving

Sociaal maatschappelijk ondernemen staat centraal

Wat ons onderscheid ten opzichte van andere klusbedrijven? We focussen ons op sociaal maatschappelijk ondernemen. Dat doen we door deelnemers, met een achterstand op de arbeidsmarkt, ons te laten helpen in de dagelijkse werkzaamheden. Dit realiseren we in samenwerking met EEGA Groep. Deze deelnemers bieden wij werkbegeleiding, omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een leuke en leerzame werkplek. De deelnemers krijgen het gevoel voor een echt bedrijf te werken, terwijl onze vaste medewerkers energie halen uit de aanwezigheid van de deelnemers.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Ernst | Ik zoek een klusjesman Rijssen | Klussenier Deventer | Allround klusjesman gezocht Lochem

Van schilderen tot installeren

Onze Klusbrigade maakt de mooiste creaties op het gebied van houtbewerking. Wil je een klusser inhuren voor bijvoorbeeld timmer-, schilder- of behangwerk? Ook dan helpen je graag! Wij leveren maatwerk door onder andere kozijnen, wanden, meubels, terrassen, borrelplankjes en trappen te creëren.

Ik zoek een klusjesman Rijssen: alle voordelen

Het inschakelen van een klusjesman heeft de nodige voordelen. Vaak zijn kluswerkzaamheden meer werk dan je in eerste instantie denkt, ook de kleine klusjes. Met een klusser wordt het arbeidsintensieve werk voor je gedaan. Door de ervaring van de klusjesman verlopen de kluswerkzaamheden bovendien een stuk sneller: zo bespaar jij tijd en kun jij je gewoon bezighouden met andere dingen terwijl onze Klusbrigade jouw klusjes oplost.

Ik zoek een klusjesman Rijssen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!