Ik zoek een klusjesman Schalkhaar

Jouw Klusbrigade in Schalkhaar

Voor al jouw klussen

Of het nu een kleine reparatie nodig heeft of een complexe renovatie: Facet Werkt biedt een breed scala aan diensten. Van het schilderen van een muur tot het bouwen van een nieuwe badkamer: we doen het allemaal. Onze Klusbrigade bestaat uit experts en zullen er alles aan doen om een fantastisch resultaat neer te zetten.

Tekst gaat verder onder foto.

Vacature Werkbegeleider/Coach Ik zoek een klusjesman Schalkhaar | Klusser inhuren Lochem | Klussenier Apeldoorn I Facet Werkt

Facet Werkt maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Deventer: de voordelen

Er zijn meerdere voordelen voor het inhuren van een klusjesman. We sommen ze hieronder voor je op:

  1. Professioneel werk: Een klusjesman heeft de juiste vaardigheden, tools en ervaring om een breed scala aan klussen efficiënt en professioneel uit te voeren.
  2. Tijdbesparing: In plaats van tijd te besteden aan het leren van hoe een bepaalde klus uitgevoerd moet worden, kunt je jouw tijd besteden aan andere belangrijke zaken terwijl de klusjesman het werk voor jou doet.
  3. Garantie op het werk: Veel klusjesmannen bieden garantie op hun werk, zodat je zeker bent van de kwaliteit van hun werk.
  4. Beschikbaarheid: Klusjesmannen zijn vaak flexibel in hun tijden en kunnen vaak snel ingehuurd worden om een klus uit te voeren.
  5. Veiligheid: Sommige klussen vereisen specifieke vaardigheden en gereedschap, zoals elektriciteit of gas, die een grote risico’s met zich meebrengen. Een professionele klusjesman is bekend met deze risico’s en weet hoe ermee om te gaan.

Kortom, genoeg redenen op een klusjesman in te huren.

Ik zoek een klusjesman Schalkhaar

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!