Ik zoek een klusjesman Twello

Facet Werkt in Twello

Wij denken overal aan mee

Het leveren van kwaliteit staat bij ons bovenaan. Onze klussers pakken allerlei soorten werkzaamheden op. Klein of groot: samen met jou gaan we de uitdaging aan. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers voeren we opdrachten uit. Denk bijvoorbeeld ook aan vastgoedbeheerders. We onderhouden gebouwen en terreinen, want die moeten er natuurlijk ook goed onderhouden uitzien. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Twello? Zoek niet verder!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Twello | Houten vaas I Facet Werkt

Ik zoek een klusjesman Twello: maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor Facet Werkt. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laat Facet Werkt deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met EEGA Groep uit Deventer maken we dit mogelijk. We bieden deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Alle voordelen

Je kunt je misschien al wel voorstellen dat het inhuren van een klusser verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo worden ten eerste de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze Klusbrigade. Jij hoeft je daar niet druk om te maken! Bovendien hoef je er ook geen tijd in te steken en kan jij je dus gaan bezighouden met andere dingen. Daarnaast zorgen onze specialisten ervoor dat de klussen snel worden uitgevoerd. Door de ervaring van onze klussers wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Twello

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!