Ik zoek een klusjesman Wesepe

In Deventer en Wesepe

Voor alle werkzaamheden

We leveren goede kwaliteit. Onze vakkundige medewerkers beschikken over ervaring en zijn op de hoogte van de laatste technieken en materialen. Zo garanderen we de beste kwaliteit! We pakken verschillende opdrachten aan. Klein of groot: samen met jou gaan we de uitdaging aan. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers voeren we opdrachten uit. Voor vastgoedbeheerders gaan we ook vaak aan de slag. Zo onderhouden we hun gebouwen en terreinen bijvoorbeeld. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Wesepe? Zoek niet verder, want onze Klusbrigade ondersteunt jou graag!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Wesepe | Allround klusjesman gezocht Bathmen

Maatschappelijke betrokkenheid bij Facet Werkt

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Wesepe: alle voordelen

Een klusjesman inhuren neemt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst tijdsbesparing: een klusjesman heeft de kennis en ervaring om klussen snel en efficiënt uit te voeren. U hoeft hier geen tijd aan te spenderen. Daarbij beschikt een klusjesman over de juiste gereedschappen en materialen om de klus uit te voeren. Hierdoor wordt de kwaliteit van het werk gegarandeerd. Daarnaast biedt een klusjesman vaak garantie op het werk. Hierdoor bent u zeker van goed resultaat! Tot slot zijn veiligheid én specialisatie ook voordelen. Zo weet een klusjesman een klus snel én veilig uit te voeren.

Ik zoek een klusjesman Wesepe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!