Ik zoek een klusjesman Wijhe

Facet Werkt ook in Wijhe

Diensten

Bij Facet Werkt bieden we verschillende diensten aan. Benieuwd wat we allemaal doen? Bekijk onze diensten hier! Zowel bij kleine als grote opdrachten gaan we de uitdaging samen met jou aan. Daarbij werken we voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Zo werken we bijvoorbeeld ook voor vastgoedbeheerders. Het onderhouden van gebouwen en terreinen moet tenslotte ook gebeuren! Heb jij zoiets van: ik zoek een klusjesman Wijhe? Zoek niet verder, want Facet Werkt neemt jouw klussen graag uit handen.

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusser Lochem | Ik zoek een klusjesman Wijhe | Ik zoek een klusjesman Deventer | Klusjesman gezocht voor tuin

Facet Werkt en sociaal maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Wijhe: alle voordelen

Denk jij erover na om een klusser in te huren? Dat neemt verschillende voordelen met zich mee. Uiteraard worden de klussen uitgevoerd door specialisten. Zo hoef jij je er niet meer druk om te maken! Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken, waardoor jij je bezig kan houden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klussen snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Wijhe

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!