Ik zoek een klusjesman Zutphen

Facet Werkt ook in Zutphen

Ik zoek een klusjesman Zutphen: voor iedere klus

Kwaliteit leveren: dat is ons doel. We pakken verschillende opdrachten aan. Klein of groot: samen met jou gaan we de uitdaging aan. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers voeren we opdrachten uit. Voor vastgoedbeheerders gaan we ook vaak aan de slag. Zo onderhouden we hun gebouwen en terreinen bijvoorbeeld. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Zutphen? Zoek niet verder!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Zutphen

Facet Werkt en maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid is erg belangrijk voor ons. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Door middel van een samenwerking met EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Zutphen: jouw voordelen

Het inhuren van een klusjesman heeft diverse voordelen. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Jij hoeft je er niet druk om te maken! Daarnaast hoef je er ook geen tijd in te steken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klussen snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Zutphen

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!