Ik zoek een klusjesman Zwolle

Nu ook in Zwolle

Voor al jouw klussen

Ja, je leest het goed! Samen met jou gaan we al jouw kluswerkzaamheden aan. Klein of groot: we gaan de uitdaging aan. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers gaan we aan de slag. Zo ook voor vastgoedbeheerders. We onderhouden bijvoorbeeld hun gebouwen en terreinen. Zeg jij: ik zoek een klusjesman Zwolle? Zoek niet verder!

Tekst gaat verder onder foto.

Ik zoek een klusjesman Zwolle | Allround klusjesman gezocht Nijverdal

Sociaal ondernemen

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Zo geloven wij erin dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Om deze reden laten we deelnemers met een achterstand op de arbeidsmarkt ons helpen met de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf. Samen met onze partner EEGA Groep maken we dit mogelijk. Hiermee bieden we deelnemers een kans om zichzelf te kunnen ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Zo komen ze erachter wat hun energie geeft!

Ik zoek een klusjesman Zwolle: alle voordelen

Het inhuren van een klusjesman heeft diverse voordelen. Allereerst worden de kluswerkzaamheden uitgevoerd door onze klusjesmannen. Daar hoef jij geen tijd meer in te steken! Uiteraard hoef jij je er ook geen druk om te maken. Je kan je dus bezig houden met andere dingen. Ook zorgen we ervoor dat we de klussen snel uitvoeren. Door de ervaring van onze klusjesmannen wordt kwaliteit uiteraard gegarandeerd.

Ik zoek een klusjesman Zwolle

Neem contact op

Facet Werkt is een technische, ondersteunende en facilitaire dienst uit Deventer. Bij Facet Werkt realiseren we onze werkzaamheden grotendeels vanuit een kleine werkplaats op de oude Gasfabriek in Deventer. Vanuit deze locatie maken we de mooiste producten voor onze klanten. Het bijzondere aan Facet Werkt is dat wij alle werkzaamheden uitvoeren samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit belemmert deze mensen daarentegen niet om vol enthousiasme aan de slag te gaan voor onze Facet Werkt Klusbrigade.

Wil jij de hulp inschakelen van de Facet Werkt Klusbrigade? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Samen gaan we het product maken dat jij wenst!